Naboen Utleie AS

Nyheter


3 års samarbeidsavtale med Risa Service AS!

Publisert dato/klokkeslett. 18.12.2017 01:12

Naboen-Risa
Naboen-Risa

Naboen har i dag signert 3 års samarbeidsavtale med Risa Service AS.

Takk til Risa Service for inngåelse av ny 3 årig samarbeidsavtale på leie av anleggsutstyr. Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet.
Risa Service uttaler: For Risa Service er det viktig å ha en leverandører som vi kan identifisere oss med. Naboen er en samarbeidspartner med god visjon og gode verdier som vi kjenner oss igjen i. 

Risa Service lever maskiner, anleggsutstyr, kjøretøyer og verkstedtjenester først og fremst Risa, Bjørns Hage & Anlegg og Jostein Myge AS.

Naboens visjon: Vi skal bli Norges beste nabo!

Naboens verdier: Vi er grundige, kunnskapsrike, miljøbevisste og folkelige. Vi tror at store ting skjer der begeistring er drivkraft.


Ny 3 års avtale med Bertelsen & Garpestad AS

Publisert dato/klokkeslett. 12.01.2018 10:01

Naboen AS er valgt som leverandør på all innleie av maskiner og utstyr til Bertelsen & Garpestad AS de neste tre år.

Daglig leder i Bertelsen & Garpestad, Øyvind Langemyr signerte nylig rammeavtale med Naboen med varighet frem til 2021.
Avtalen gjelder levering av gravemaskiner, minigravere, hjullastere, komprimeringsutstyr, dumpere, teleskoptrucker, lifter og diverse utstyr.

Forretningsutvikler Jone Ølberg i Naboen takker for tilliten og er veldig fornøyd med å kunne fortsette samarbeidet med B&G. De er en kunde som utfordrer oss på både bredde og størrelse i maskinpark samt på servicenivå.

Bertelsen & Garpestad AS er et entreprenørselskap tilknyttet BG Gruppen med røtter tilbake til 1959 i Egersund. Oppdragene er fordelt over hele Norge, hovedsakelig innen offentlig veibygging, boring, sprengning og masseflytting.
Selskapet har om lag 140 ansatte og omsetning på 650 millioner i året. Bertelsen & Garpestad AS har nylig vunnet flere store kontrakter og trekker frem prosjekter i Trondheim (Fylkesvei 714) som er de største i selskapets historie.
De har nå over 1 milliard i ordrereserve og har full sysselsetting frem mot 2019. Vi er avhengige av gode samarbeidspartnere som skjønner våre behov, har fokus på punktlige leveranser og som har et høyt servicenivå, sier Langemyr.

Naboen AS leier ut maskiner og utstyr til bygg og anleggssektoren og er tilstede på 9 lokasjoner i hele sør-Norge. Vi har som mål å bli Norges beste nabo uttaler Ølberg.


Ny økonomisjef (CFO) i Naboen

Publisert dato/klokkeslett. 05.01.2018 10:01

Siviløkonom Gunnar Eik (41), fra Sandnes, overtar som økonomisjef (CFO) i Naboen AS. Med solid bakgrunn fra ulike selskap innen olje- og gassindustrien,samt revisjon, gleder han seg nå til nye og spennende utfordringer i utleiebransjen.

- Jeg har hørt mye om Naboen og liker det jeg hører. Bedriften har hatt en fantastisk utvikling og vekst de siste ti årene og har opparbeidet seg et svært godt omdømme. Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med selskapet, mine nye medarbeidere, kunder og leverandører, sier han.
Foruten å ha stålkontroll på de økonomiske sider av livet, er Gunnar en ihuga familiemann, med samboer og tre aktive barn. Han holder seg i form med løping og sykling og når han slapper av - gjør han det ofte med en god serie på TV.
Konsernleder Nina Aasland er svært fornøyd med å få Gunnar inn i nabolaget.
- Med hans solide kunnskaper og allsidige erfaring vet vi at vi får en super økonomisjef. Med hans rolige og positive personlighet, vet vi at vi får en flott nabokollega, sier hun.

Lukk kartet