Naboen Utleie AS

Nyheter


Morten Berentsen ny salgsleder i Naboen

Publisert dato/klokkeslett. 21.04.2017 02:04

Stavangermannen Morten Berentsen er ansatt som ny salgsleder i Naboen AS. 

Han vil få ansvaret for konsernets salgsstrategi og salgsarbeid, samt motivasjon og utvikling av selskapets salgskorps.

Berentsen har lang erfaring fra salg og markedsføring innen olje- og gassindustrien, i selskaper som Hitec ASA, Cameron Norge og Multi Phase Meters AS. I tillegg har han i en årrekke vært leverandør av kommunikasjonstjenester til Naboen.

– Jeg kjenner Naboen veldig godt og gleder meg storveis til å starte her på heltid. Selskapet er i en imponerende utvikling og store ting skjer hver eneste dag. Min jobb kommer til å forankres i Naboens grunnsetning om å gjøre hverandre gode. Jeg tror det aller viktigste i en lederrolle er å se medarbeideren, kunden, leverandøren, sier Berentsen.

Konsernleder Nina Aasland er også begeistret over å ha fått Berentsen på laget.

– Morten er en gammel kjenning, som oser kvalitet. Vi er heldige som skal få gleden av hans energi og glød, sier hun.

Morten Berentsen er også kjent for sin lidenskap for fotokunsten og har ikke tenkt å parkere kamera i framtiden heller.

– Nei, jeg kommer nok til å finne en plass for slike ting også i mitt arbeid, påpeker Berentsen.

(kilde http://www.bygg.no/article/1311668)


Kenneth Tveit tiltrer i nyopprettet stilling som regionsleder nord-vest 1/1.
Kenneth Tveit tiltrer i nyopprettet stilling som regionsleder nord-vest 1/1.

Naboen AS ansetter regionsleder for nord-vest

Publisert dato/klokkeslett. 04.10.2017 01:10

Kenneth Tveit tiltrer i nyopprettet stilling som regionsleder nord-vest 1/1.2018.

Han vil med dette være øverste leder for Naboens virksomhet i Bergen,Ålesund og Trondheim. Tveit skal også ha funksjon som daglig leder i NaboenUtleie Bergen AS.

Kenneth har bred erfaring fra næringslivet, hvor han har deltatt i utvikling av kjøpesenter, eid og drevet bensinstasjoner og hatt flere ledende stillinger i bilbransjen. Han var bl.a. leder for Frydenbø Bilsenter i seks år og har de siste drøye tre årene vært adm.dir. i Kverneland Bil. Han er også aktiv i en rekke styrer innen byggebransjen.

- Jeg har registrert den gode utviklingen i Naboen over lang tid og gleder meg stort til å bli en del av den. Naboens kultur, visjon og verdier passer meg godt, sier Kenneth, som kjøpte egen gravemaskin i 14-årsalderen og utførte sitt første oppdrag, ved å grave opp hagen til nettopp ... naboen.

Konsernleder i Naboen, Nina Aasland, uttrykker stor begeistring over å ha fått den allsidige bergenseren på plass i sine rekker.
- Hans erfaringer, glød og offensive personlighet, vil tilføre oss ny kunnskap og positiv energi. Vi gleder oss til å skape gode resultater sammen, sier hun.


Naboen åpner ny utleiebutikk i Bergen

Publisert dato/klokkeslett. 15.03.2017 03:03

Naboen Utleie Bergen AS har flyttet inn i nye, flotte lokaler ! 

Adressen vår er nå Litleåsveien 65.  Velkommen skal dere være :) 

3554237.jpg

– De ansatte gleder seg stort til å ta imot gamle og nye kunder - dette blir knallbra, sier en begeistret daglig leder i Naboen Bergen, Geir Låstad.

– Størrelsen på bygget, funksjonaliteten og byggets egenart skaper en helt ny verden for oss og våre kunder. Det aller meste av aktivitetene vil i fremtiden kunne foregå innendørs, noe som faktisk er et trivselspoeng for oss i Bergens-regionen, sier han.

De nye lokalene ligger bare noen steinkast fra de gamle lokalene.

Låstad sier at de har holdt av litt av byggets indre gemakker til Naboens kultursatsing, som har pågått som et kontinuerlig utviklingsprogram for ansatte siden 2010.

Konsernleder Nina Aasland gleder seg også over veksten i nabolaget.

– Etter et svært godt fjorårsresultat samt nyetableringer i Ålesund og Trondheim, har planen lenge vært å trappe opp satsingen ytterligere i Bergen. Konsernet vokser, utvikler seg og endrer seg, og vi ønsker å fremstå moderne og kvalitetsbevisste, kundeorienterte og strukturerte, påpeker Aasland.

(kilde http://www.bygg.no/article/1307970)

Lukk kartet