Naboen Utleie AS

Nyheter


Naboen kjøper 18 Cat til Ålesund-avdeling

Publisert dato/klokkeslett. 23.12.2016 10:12

Naboen satser videre med 18 nye Cat-maskiner.

Naboen Utleie satser på Pon Equipment og Caterpillar. Leveransen som Naboen Utleie nå anskaffer skal i sin helhet til deres nye avdeling i Ålesund som åpner januar 2017. Valget av Cat-maskiner i Ålesund var ikke tilfeldig. Valget er en kombinasjon av nærhet til Pon Equipment sin avdeling i Ålesund og våre servicevilkår.

- Salg til utleieselskaper blir mer og mer viktig. At vi nå fikk 18 maskiner til Naboen passer veldig godt inn i vår satsing i Møre og Romsdal. Med vår avdeling i Ålesund har vi et fullt serviceapparat tilgjengelig for kunden, sier Helge Opheim, salgssjef i Pon Equipment AS.

Pon Equipment avdeling Ålesund åpnet i Breivika i august i år, etter å lenge ha sett et behov for mer tilstedeværelse i Møre og Romsdal. Avdelingen har et verksted og delelager samt servicemekanikere som dekker området.

Paul Moi, salgsingeniør kompaktmaskiner Rogaland hos Pon Equipment, har jobbet lenge med å få innpass hos Naboen og er lykkelig over at det endelig ble noe gult i den ellers så oransje Naboen.

- Cat-maskiner er solide maskiner som er godt egnet til utleie. Dette er maskiner som er godt etablert i markedet og godt akseptert, og derfor enkle å leie ut. Maskinene har også den siste teknologien integrert, forteller Moi.

Oversikt over den nye maskinparken til Naboen:

2 stk Cat 300.9D minigravere på 0,9 tonn.

2 stk Cat 301.7D minigravere på 1,9 tonn.

2 stk Cat 302.7D minigravere på 2,6 tonn

3 stk Cat 305.5E2 minigravere på 3,7 tonn

3 stk Cat 307E2 minigravere på 8 tonn

1 stk Cat 906M kompakt hjullaster på 5.6 tonn

1 stk Cat 313FL beltegraver på 15,5 tonn

1 stk Cat M314FL hjulgraver på 16 tonn

1 stk Cat CB 22B tandemvals på 2,5 tonn

2 stk Cat CS 44B valsetog på 7 tonn

1 stk Cat CS66B valsetog på 12,4 tonn

 

(kilde: http://www.bygg.no/article/1298290)


Kenneth Tveit tiltrer i nyopprettet stilling som regionsleder nord-vest 1/1.
Kenneth Tveit tiltrer i nyopprettet stilling som regionsleder nord-vest 1/1.

Naboen AS ansetter regionsleder for nord-vest

Publisert dato/klokkeslett. 04.10.2017 01:10

Kenneth Tveit tiltrer i nyopprettet stilling som regionsleder nord-vest 1/1.2018.

Han vil med dette være øverste leder for Naboens virksomhet i Bergen,Ålesund og Trondheim. Tveit skal også ha funksjon som daglig leder i NaboenUtleie Bergen AS.

Kenneth har bred erfaring fra næringslivet, hvor han har deltatt i utvikling av kjøpesenter, eid og drevet bensinstasjoner og hatt flere ledende stillinger i bilbransjen. Han var bl.a. leder for Frydenbø Bilsenter i seks år og har de siste drøye tre årene vært adm.dir. i Kverneland Bil. Han er også aktiv i en rekke styrer innen byggebransjen.

- Jeg har registrert den gode utviklingen i Naboen over lang tid og gleder meg stort til å bli en del av den. Naboens kultur, visjon og verdier passer meg godt, sier Kenneth, som kjøpte egen gravemaskin i 14-årsalderen og utførte sitt første oppdrag, ved å grave opp hagen til nettopp ... naboen.

Konsernleder i Naboen, Nina Aasland, uttrykker stor begeistring over å ha fått den allsidige bergenseren på plass i sine rekker.
- Hans erfaringer, glød og offensive personlighet, vil tilføre oss ny kunnskap og positiv energi. Vi gleder oss til å skape gode resultater sammen, sier hun.


Morten Berentsen ny salgsleder i Naboen

Publisert dato/klokkeslett. 21.04.2017 02:04

Stavangermannen Morten Berentsen er ansatt som ny salgsleder i Naboen AS. 

Han vil få ansvaret for konsernets salgsstrategi og salgsarbeid, samt motivasjon og utvikling av selskapets salgskorps.

Berentsen har lang erfaring fra salg og markedsføring innen olje- og gassindustrien, i selskaper som Hitec ASA, Cameron Norge og Multi Phase Meters AS. I tillegg har han i en årrekke vært leverandør av kommunikasjonstjenester til Naboen.

– Jeg kjenner Naboen veldig godt og gleder meg storveis til å starte her på heltid. Selskapet er i en imponerende utvikling og store ting skjer hver eneste dag. Min jobb kommer til å forankres i Naboens grunnsetning om å gjøre hverandre gode. Jeg tror det aller viktigste i en lederrolle er å se medarbeideren, kunden, leverandøren, sier Berentsen.

Konsernleder Nina Aasland er også begeistret over å ha fått Berentsen på laget.

– Morten er en gammel kjenning, som oser kvalitet. Vi er heldige som skal få gleden av hans energi og glød, sier hun.

Morten Berentsen er også kjent for sin lidenskap for fotokunsten og har ikke tenkt å parkere kamera i framtiden heller.

– Nei, jeg kommer nok til å finne en plass for slike ting også i mitt arbeid, påpeker Berentsen.

(kilde http://www.bygg.no/article/1311668)

Lukk kartet